loodjes
26 juli 2015 - Le Chêne, Frankrijk
Zo we zitten weer in de auto , na een turbulente nacht want het stormt ook in Frankrijk op dit moment . De caravan heeft de hele nacht staan schudden , eigenlijk wel lekker dat de voortent er af was anders hadden we midden in de nacht weer aan de tent gehangen hahaha.. Om half 7 ging de wekker , even wassen en aankleden en dan de caravan rij klaar maken . Gewicht verdelen en kogelsruk meten . Onderwijl viel er wat miezer regen en waaide je uit je verschoning .
Gisteravond was het er gezellig we hebbe heerlijk gegeten , pizza's, en streekvoer dat wil zeggen truffade dat is gesmolten st.nectarine kaas met stukje aardappel in een pannetje met daarbij een boord met stukken spek ,worst, brood en sla erg lekker . Joyce had fondue de Auverge dat is dus een halve kaas in een schaaltje ook met een boord met worst spek en brood .
Als dessert een ijscoupe of crème brulee met koffie. Allemaal lekker dus .
We hebben ter afsluiting nog een bakkie bij mn zus gedaan en zijn toen gaan slapen.
Daarnet hebben we nog even de plaatselijke super bezocht voor brood ,Croissants, drinken en een tankerbeurd.
Nou op richting thuis .
Inmiddels is het zondagochtend , en rijden we in de buurt van Reims . We hebben overnacht in Troyes. ........in een hotel !
De reis duurde gisteren zo lang dat ik /we het zat waren en konden ook geen geschikte camping vinden dus dan maar zo .
Gisteravond lekker gegeten in een Grill restaurant en nog een borreltje op de kamer gedaan .
Dus nu zoals ik al zei , op weg naar huis .
Ik vond het leuk om mijn/onze verhalen met jullie te delen , ik zeg volgend jaar weer ?
Nou nog èèn keer dan , Toetammeleur krijg een hoog rode kleur !.
X ASTRID
Als dessert een ijscoupe of crème brulee met koffie. Allemaal lekker dus .
Nou op richting thuis .
Dus nu zoals ik al zei , op weg naar huis .
Nou nog èèn keer dan , Toetammeleur krijg een hoog rode kleur !.
X ASTRID

Graag schrijf ik me vast in voor volgend jaar. X
ik heb weer genoten, van je vakantie verhalen, op naar de volgende vakantie, groetjes aan iedereen xxx