En strand is het geworden !
23 augustus 2025 - Marina di Massa, Italië
Nu moeten jullie niet denken; goh die As ze pakt haar bikini en handdoek en hop naar zee....
Nee daar komt meer bij kijken, we hebben een "bolderkar" daar gaan de stoelen en parasols op.
De koelbox gaat mee om de innerlijke mens te voorzien.
Zelf heb ik een kratje op wielen met mijn zooi erin en waterfles zonnebrand van div factoren.
Oh wat gaat mijn hart dan open, die mooie zee met grote witte schuimkoppen en een heerlijke temperatuur.
Voor de kust ligt een soort breker van enorme rotsblokken, toen wij van de week gingen zwemmen zagen we ze boven het water uit tornen. Ik was een beetje teleurgesteld want toen was de zee kalm en een beetje smerig met algen enz.
Maar vandaag was de zee de baas, ze beukte er vrolijk op los! Machtig om te zien, hoeveel kracht het water heeft.
Maar nog leuker om in het water te liggen, springen in de golven als Pamela Anderson mee bewegen met de deining hahahhaa nou ja dat denk ik dan he.
Ik bedoel ik was eigenlijk blij dat ze geen visjes gooide of vroegen of ik door een hoelpel wilde duiken hahaha. Nee gekheid het valt reuze mee ik in mn bikini.
We hebben een plekje ingenomen op het kleine stukje openbaar strand, de rest is van de strandtenten daar kun je 2 stoelen met parasol de hele dag gebruiken zolang je maar blijft eten en drinken zeg maar.
Mensen kijken blijft fascinerend, al die verschillende types, langs de waterlijn staan de krachtpansers, ingevet nat van de zee en dan de armen een beetje opgepompt naar de zon gericht.
Daarachter zitten de nona's de huid craquelé van de zon doorspekt, en een blik die verhalen kan vertellen.
Dan nog verder ligt de jeugd, met bikini zo klein maatje 'zie poesnetniet' een vape in de hand en handsfreebellend.
Daaromheen de knullen, de mooi boys dartel als veulens in de wei, als bijen op de honing.
Ja en daarna het volk zoals wij, stoelen, koelbox en parasols.
Wat hebben we genoten van deze dag, lekker relaxen in de zon, soms even de zee in maar dan weer lekker niks. Dat is vakantie!
De vooruitzichten voor morgen zijn goed dus doen we dit morgen nog een keer.
Wel hebben we inmiddels de namiddag even boodschappen gedaan voor de komende dagen.
We krijgen het druk, zondag komt onze lieve Joyce weer een weekje naar ons toe! We halen haar op in Piza en maken er gelijk een rondtour.
Het avondeten was niet moeilijk vandaag, brood met kaasjes en worst, salade erbij heerlijk en niet te veel werk.
Als afsluiter hebben we een Irish koffie gemaakt, altijd lekker na zo'n heerlijke dag.
Nu gedoucht het bed in, dromen van wat komen gaat.

Veel plezier en groetjen aan Joyce!
Hebben ze je wel op tijd uit het water gekregen? 🐬 😘
23 augustus 2025
Geweldig aan het strand en hele en de hele boel in Bollerwagen lekker genieten en mensen kijken, dat is vakantie. 😘☀️😎