Mediterrane zo blauw,
25 augustus 2026 - Empuriabrava, Spanje
Vandaag nog een keer een stranddag en wat kreeg ik als beloning?
Meters hoge golven, door de zon belicht zodat je er bijna doorheen kon kijken.
En dan zag je het blauw van de Mediterranè!
Jee wat hou ik van de zee, het gerommel, gebulder van de golven die in de branding omslaan en een witte schuimkoppen op het strand beuken.
Ja en dan denk ik altijd even aan m'n pa, het houden van de zee is ons door hem geleerd.
Als hij voeger met ons aan het strand was, waren we thuis, dan kleurden z'n ogen blauw van geluk. Iets wat ik ook altijd heb.
Ik heb dan ook gelijk even m'n zus van der werk gebeld(video) vanuit zee hahahaha dan kon ze even live meegenieten van dat geweld.
Tja de gillende mensen, drijvende bedjes, half afgezakte broekjes.
Heerlijk om een dag naar deze zee te mogen kijken.
Normaal wissel ik van bikini tussen het zwemmen door, ik hou niet zo van als mijn kont aan het eind van de dag gepekeld is als een sardines.
Maar ik kan je vertellen mijn setje heeft geen tijd om tussendoor te drogen, ik krijg er geen genoeg van.
Er was een gele vlag gehesen, wij denken vanwege de golven, er staat nergens een betekenis maar goed eerst was hij groen.
Dus een beetje opletten. Helemaal in de middag toen de wind weer opstak, ja dan ga je nog een keer extra zwemmen.
We hebben Annet wel weer teruggevonden nadat zij een paar keer verdween onder een paar lekkere schuimkoppen hahahaha.
Vanochtend op de camping zag ik toch weer iets gors! En ik ben al altijd een beetje ochtendziek(misselijk)
Er liep een man zijn middelgrote hond uit te laten, zo'n maatje die een ons of 3 schijt!.
En ja draaien zenuwachtig snuffelen, kromme rug pffff daar was de hoop.
Baasje keek er tevreden naar en haalde het verplichte poepzakje tevoorschijn. Hij deed het om zijn hand....met een elegante draai raapte hij het product op. En toen, toen hij de knoop wilde leggen zag ik het.....zakje lek! Stront tussen de
vingers gadver, gelukkig voor hem was hij bij een kraantje. Nee hij was niet blij, ook niet dat ik het zag hahahha.
Maar goed, op het strand was het geweldig, wel hier en daar een vliegende parasol maar verder alleen maar genieten.
Rond 5 uur hebben we de dag beklonken met een cocktail in de strandtent waar wij steeds dichtbij zaten.
Op gegeven moment was het toch al weer tijd om te gaan, want vandaag moesten we onze geweldige biessiekletto weer in gaan leveren.
Dat huren was echt een top idee, we hebben ze veel gebruikt, want nogmaals hier met de auto rondrijden is geen pretje.
We waren mooi op.tijd, de dame was erg vriendelijk ik beloofde haar een mooie Google review, daar was ze blij mee.
Daarna zijn we naar een mooi pizzeria gegaan op de boulevard, en wat hebben we daar lekker gegeten. Goed voorgerecht met aubergine en ansjovis, of burrata met tomaat.
Als hoofd hadden we pizza, een echte lekkere deze keer. We moest je oppassen voor de zeemeeuwen die wisten het wel te vinden daar.
Er zat er 1 op de terrasrand die poepte net langs een meneer hahahaha.
Ja natuurlijk hadden we nog ruimte voor dessert iets met truffels, tiramisu en koffie mmmmm.
Als laatste kregen we een Limoncello en sambuca van het huis!.
Pfff ja en toen de tegenvaller....we moesten lopen naar de camping en ik had er zo geen zin in.
Maar wat moet dat moet, aangekomen even zitten, douche en naar bed.
Het is nog steeds erg warm in de caravan dus vooral niet te veel draaien.
Voor nu buenas dias

Gelukkig niet van die 💩 🤣